MSB: "Teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz"
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak kuzeyinde tespit edilen bir mağaranın içindeki mühimmatlarla birlikte kullanılmaz hale getirildiğini duyurdu.
2021.05.21 16:51 - Son Güncellenme: 2021.05.21 16:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
MSB, Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek operasyonları kapsamında tespit edilen bir mağaranın içindeki mühimmatlarla birlikte kullanılmaz hale getirildiğini duyurdu.
MSB'nin sosyal medya hesabından mağaran görüntülere paylaşılarak, "Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Bölgedeki arama-tarama faaliyetlerinde tespit edilen bir mağara daha içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.
Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Bölgedeki arama-tarama faaliyetlerinde tespit edilen bir mağara daha içindeki mühimmat ile birlikte kullanılamaz hâle getirildi.#MSB #TSK pic.twitter.com/oenOUlacBt
-- T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) May 21, 2021