"Motosikletli Polis" açık ara önde

"Motosikletli Polis" açık ara önde

AA'nın, Emniyet Genel Müdürlüğünün katkılarıyla Polis Haftası etkinlikleri kapsamında hazırladığı "Güven-Polisin Dünyası" sergisinin en beğenilen fotoğrafı "Motosikletli Polis" oldu.

2013.05.02 15:53 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:53 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
"Motosikletli Polis" açık ara önde

AA ekiplerinin 11 ilde, haftalar süren çalışmaları sonucu Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde açılan sergiyi gezenler, anı defterine duygularını yazdı ve "En Beğenilen Fotoğraf" anketine katıldı.


Ziyaretçilerden bin 200'ünün katıldığı ankette en fazla oyu Adana Bölge Müdürlüğü foto muhabiri Aykut Ünlüpınar'ın çektiği "Motosikletli Polis" fotoğrafı aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünde düzenlenen törenle, Ünlüpınar için hazırlanan plaket, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cihangir Baycan tarafından foto muhabiri Muharrem Tan'a verildi. Baycan, "Aykut Ünlüpınar adında Anadolu Ajansı yöneticilerine ve projeye destek veren tüm çalışanlara teşkilatım adına teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan ankete katılanlar arasında düzenlenen kurayla 4 kişiye, antika radyo, polis logolu kupa ve şapka hediye edildi.  

Çok özel fotoğraf ve görüntüler çekildi

"Güven-Polisin Dünyası" sergisi kapsamında, AA ekipleri, Türk Polis Teşkilatına bağlı birimlere ait birçok mekanda 18 bin fotoğraf ve saatler süren video çekimi yaptı.
Polis Teşkilatının şimdiye kadar bilinmeyen özel projelerine tanıklık eden AA ekipleri, her türlü arazi koşullarında görev yapabilen, fiziki güç ve teknik kapasiteleriyle dikkati çeken özel harekatçıların zorlu eğitimlerinden devletin sıcak yüzünü göstermeye çalışan toplum destekli polisin faaliyetlerine kadar birçok alanda özel çekim teknikleriyle çalıştı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 15:53 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:53 - HABER MERKEZİ
A