Motosiklet yayaya çarptı
KADIKÖY'de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya motosiklet çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Enes Işın ile yaya Hasan Ayata, ambulans gelene kadar cadde üzerinde bekledi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
2013.04.04 16:42 - Son Güncellenme: 2013.04.04 16:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
Kaza saat 14.00 sıralarında Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ziverbey mevkiinde meydana geldi. Kadıköy istikametine doğru yürüyen Hasan Ayata, yolun karşı tarafına geçmek istedi. Yola atlayan Ayata, araçların arasından karşı kaldırıma doğru yürümeye başladı. Bu sırada, 34 FL 4670 plakalı motosikletiyle Kadıköy yönüne ilerleyen Enes Işın, Ayata'yı son anda fark ederek durmak istedi. Ani fren yapan Işın, motosikletin hakimiyetini kaybetti.
Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak sürüklenerek kaymaya başladı. 5 metre sürüklenen motosiklet, Ayata'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Enes Işın ve çarptığı Hasan Ayata yaralanırken motosiklet bir süre daha sürüklendikten sonra durabildi.
CADDE TRAFİĞE KAPANDI
Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri trafiği durdurarak güvenlik önlemi aldı. Her iki yaralı da ambulans gelene kadar cadde ortasında bekledi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Hasan Ayata'yı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Enes Işın'ı da Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Kazaya karışan motosikletinde olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.