Monaco Evra'nın peşinde

Monaco Evra'nın peşinde

Falcoa, Moutinho ve Rodriguez gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Monaco'da yeni hedef Manchester United forması giyen Patrice Evra.

2013.06.29 22:40 - Son Güncellenme: 2013.06.29 22:40 - Spor
A
Monaco Evra'nın peşinde

Bu sezon yeniden yükseldiği Fransa 1. Ligi'ne iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanan Monaco, transfer dönemine oldukça hızlı bir giriş yaparak  Radamel Falcao, Joao Moutinho ve James Rodriguez gibi yıldız isimleri kadrosuna kattı. Fransız ekibinin son gözdesi ise Manchester United'ın sol beki Patrice Evra.

Nisan aynının başından itiberen Monaco'nun Evra'yı istediği zaman zaman basında gündeme geliyordu ve İngiliz basını Evra'nın da eski takımına dönmeye sıcak baktığını iddia etti.

EVRA YERİNE BAINES'İ İSTİYOR

Manchester United'ın yeni menajeri David Moyes'un eski takımı Everton'dan oyuncusu olan Leighton Baines'la ilgilenmesi de bu iddiaları doğrular nitelikte. Manchester United yönetiminin Baines için 10 milyon poundluk bir teklif hazırlığında olduğu fakat Everton yönetiminin ise Baines için 20 milyon poundluk bir bedel istediği belirtildi.

İngiliz basını 5 Temmuz'da top başı yapacak olan Manchester United'ın bu tarihe kadar bu transferlere son noktayı koymaya niyetli olduğunun da altını çizdi.

2005/06 sezonun başında Monaco'dan 8 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan 32 yaiındaki Evra, kırmızı şeytanlarla 5 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşarken, 3 kez de Premier Lig'in en iyi kadrosuna seçilmeyi başardı. Bugüne kadar Manchester United formasıyla toplamda 334 karşılaşmaya çıkan Fransız oyuncu 7 kez de gol sevinci yaşadı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.29 22:40 - Son Güncellenme: 2013.06.29 22:40 - Ramazan Acar
A