Moda tasarımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Moda tasarımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybeden moda tasarımcısı son yolculuğuna uğurlandı.

2013.05.09 21:29 - Son Güncellenme: 2013.05.09 21:30 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Moda tasarımcısı son yolculuğuna uğurlandı


Bahçeşehir Esenkent Caddesi üzerindeki bir kafeteryada meydana gelen kazada, cipini park etmek isteyen Yasemin Y. adlı sürücü, fren yerine gaza basınca aracının kontrolünü kaybetti. Masaları parçalayarak bahçeye giren araç, anaokuluna bıraktığı 5 yaşındaki oğlunun çıkışını bekleyen moda tasarımcısı Zeynep Küçükcesur (35) ve iki kadına daha çarptı. Kazada iki kadın yaralanırken Zeynep Küçükcesur hayatını kaybetti.

ANNESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Moda tasarımcısı Zeynep Küçükcesur bugün Kartal Kıbrıs Şehitleri Cami'nde düzenlenen cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Zeynep Küçükcesur'un eşi Adem Küçükcesur, akrabaları ve çok sayıda yakını katıldı. Adem Küçükcesur eşinin tabutu başına sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Genç kadının annesi Sevim Koç ile kız kardeşi Emine Gülsüm Koç da tabuta sarılıp gözyaşı dökerken anne Sevim Koç'un "Annem gidiyormusun, bir kere öpeyim içime sokayım bir nefesini içime alayım" şeklindeki feryadı yürekleri dağladı.

CİNAYET GİBİ KAZA

Zeynep Küçükcesur'un ağabeyi Celalettin Koç, olayın cinayet gibi bir kaza olduğunu söyledi. Koç, "Ölüm ona hiç yakışma. Morgta kardeşimin kimlik tespitini ben yaptım ama ben hep onu gülen yüzüyle hatırlayacağım" dedi. Öte yandan Zeynep Küçükcesur'un 5 yaşındaki oğlunun hala kazadan habersiz olduğu ve psikolog eşliğinde kendisine söyleneceği öğrenildi. Küçükcesur, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 21:29 - Son Güncellenme: 2013.05.09 21:30 - HABER MERKEZİ
A