MOBİLYA ÇARŞISI PROJESİ'NE BİR ADIM DAHA
Mobilya Çarşısı için komisyon kurulduğunu söyleyen MODSİAD Başkanı Mustafa Yedikardeş, "Mobilya Çarşı Projesi ile önemli bir adım attık" dedi.
2011.02.13 13:56 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MODSİAD) Yönetim Kurulu, Mobilya Çarşı Komisyonu'nu kurdu. Mobilya Çarşısı için Bursa'nın iki yıl önce bir altyapı hazırlamaya başladığını ve İnegöl'ün bu konu ile ilgili yaklaşık 5 aydır çalışma yaptığını belirten Yedikardeş, aynı hedefe kilitlenen iki gurubun bir çatı altında güçlerini birleştirmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.
Komisyonun belirlenmesi ile vakit geçirmeden çalışmalara başlandığını kaydeden Yedikardeş, "Bugün Mobilya Çarşısı Komisyonu'nun belirlenmesi ile birlikte hiç vakit kaybetmeden yer arayışlarına başlayacağız. Münferit olarak, özel sektör mantığı ile hareket edeceğiz. Bize gelen tüm yer tekliflerini değerlendirip, en uygun yeri en kısa zamanda tespit edeceğiz" diye konuştu.
İnegöl'de Mobilya Çarşısı için Kooperatif kurduklarını hatırlatan MODSİAD Başkan Yardımcısı Haluk Özbek, "Mobilya Çarşısı şimdi uluslararası bir mahiyette oldu. Bankacılar artık daha fazla ilgi gösteriyor. Sıfıra yakın faizli kredi önerileri ile geliyorlar. Birlikte çok güzel işler başaracağız" şeklinde konuştu.
Mustafa Yedikardeş başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Haluk Özbek, Metin Mustafaoğlu, Şefik Akyol, Raşit Karaaslan, Sedat Sünnetçioğlu, Tamer Bulut, Niyazi Salman yer aldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:01
-
02:29
-
00:13
-
03:48
-
03:54
En Çok Okunanlar
- Bursa önceden nereye bağlıydı?
- Bursa'da sokak ortasında çocuğa saldırdı
- Eşini boğarak öldürdü!
- Cami açılışında vicdanları sızlatan...
- Türkiye'nin ünlü yatak ve yastık markası...
- BESAŞ satış mağazasına yoğun ilgi!
- Cani babanın yüzünde tırnak izleri!
- Bursa'da aynı yerde ikinci kaza!
- Bursa'da bir kadın sinir krizi geçirdi! Ne...
- 54 yıl önce tam da bugün! Bursa'daki dev...
- Bursa'da yavru köpeği 'Sahiplenin' notu...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Bankada parası olanlar dikkat!
- Bursa'da bir garip akü şarjı
- Bursa'da Emniyet'ten dolandırıcılık uyarısı!