MİNİBÜSÜ MOLOTOF KOKTEYLİ İLE YAKMAK İSTEDİLER

MİNİBÜSÜ MOLOTOF KOKTEYLİ İLE YAKMAK İSTEDİLER

Bursa'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halinde bulunan bir servis minibüsünü molotof kokteyli ile yakmak istedi. Başarısız olan zanlılar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

2011.03.01 10:55 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
MİNİBÜSÜ MOLOTOF KOKTEYLİ İLE YAKMAK İSTEDİLER

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde (DOSAB ) meydana geldi. Mustafa Karaer Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir minibüs kundaklanmak istendi. Soda şişesine benzin dolduran kimliği belirsiz kişi yada kişiler, acemi bir şekilde hazırlanmış molotof kokteylini ateşe verdikten sonra minibüsün altına atarak kaçtı. Satılığa çıkarılan ve plakasız olan minibüsün K. Turizm firmasına ait olduğu öğrenilirken, İ.K.'nin sahibi olduğu aracın altına kokteylin atıldığını gören bir duyarlı vatandaş şişeyi minibüsün altından alarak uzaklaştırdı.

İçi benzin dolu şişenin patlamaması ise muhtemel bir faciayı engelledi. Zanlılar olay yerinden hemen uzaklaşırken ihbarı alan polis ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Polis, zanlıların akaryakıt istasyonlarından benzin aldığını düşünerek, çevredeki istasyonlarının güvenlik kameralarını da inceleme altına aldı. Minibüsün olduğu yerde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme Ekipleri, alev alan soda şişesi ile minibüs yanında bulunan bir adet çakmak buldu. Ekipler, çakmak ve soda şişesi üzerinde parmak izi aradı. Yapılan incelemede molotof kokteylinin acemi bir şekilde yapıldığı ortaya çıktı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.03.01 10:55 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A