Minibüs şoförü yolcusu tarafından öldürüldü

Minibüs şoförü yolcusu tarafından öldürüldü

Bursa'da bir minibüs sürücüsü, mahalle arasına girmemek için önündeki minibüse binmesini istediği yolcusu tarafından öldürüldü.

2011.10.10 16:41 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Minibüs şoförü yolcusu tarafından öldürüldü

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, Ankara yolunda Erikli kavşağında meydana geldi. Emekli şoför olduğu öğrenilen 56 yaşındaki Ş.Ç, Erikli Mahallesi ile Kent Meydanı arasında çalışan, 4 çocuk babası Metin Noyan'ın (29) kullandığı minibüse yolcu olarak bindi. Aracında iki yolcunun olması sebebiyle mahalle arasına girmek istemeyen Metin Noyan, zanlıdan arkadan gelen minibüse binmesini istedi. Bu sırada şahıslar arasında tartışma çıktı. Münakaşanın büyümesi üzerine ruhsatlı silahına sarılan Ş.Ç, minibüs
şoförünü kalbinden vurdu.

KENDİSİNİ KOVALAYAN MİNİBÜSÇÜLERE SİLAH ÇEKTİ
Minibüs sürücüsü kanlar içinde kalırken, zanlı kaçmaya başladı. Kendisini kovalayan minibüsçüleri tehdit ederek silah çektiği ileri sürülen zanlı bir parkta sıkıştırılınca polis tarafından yakalandı. Zanlı, ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Arkadaşları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı şoför kurtarılamadı.
Olayın ardından minibüsçüler hastaneye akın etti. Erikli Minibüs Durağı Başkanı İhsan Solmaz, arkadaşlarının hiç uğruna öldürüldüğü söyleyerek, "Çok iyi bir arkadaşımızdı. Yolculardan hiç şikayet getirmezdi. Sebepsiz yere öldürüldü" dedi.
Metin Noyan'ın yakın arkadaşı olan ve iki gün önce birlikte balığa giden Atilla Aktaş ise, "Yolcu küfretmiş. Arkadaşımız ikaz edince silahına sarılmış. Bizi de tehdit etti. Silah çekti" diye konuştu. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.10.10 16:41 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A