Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nden 23 Nisan'a özel etkinlik

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nden 23 Nisan'a özel etkinlik

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için sürprizlerle dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

2016.04.27 12:05 - Son Güncellenme: 2016.04.27 12:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nden 23 Nisan'a özel etkinlik

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, 23 Nisan'ı çocuklara özel bir programla kutladı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, balon oyunları ve yüz boyama teknikleriyle Bursalı mimarların çocuklarını gönüllerince eğlendirdi.

TİYATRO GÖSTERİSİNİ KAHKALARLA TAKİP ETTİLER

Bu etkinliğin ardından Mavi Balon Tiyatrosu'nun hazırladığı 2 Bavul Dolusu adlı oyununu, minik çocuklar kahkahalar eşliğinde takip etti. Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından organize edilen etkinliğin sonunda aileler çocuklarıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel hazırlanan pastayı kesti. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.04.27 12:05 - Son Güncellenme: 2016.04.27 12:05 - HABER MERKEZİ
A