Milyonlarca lira kazanan kadın evinde ölü bulundu

Milyonlarca lira kazanan kadın evinde ölü bulundu

Euromillions isimli piyango oyununda 5 sayı ve 2 şanslı jokeri bulduktan sonra 27 milyon sterlin (yaklaşık 311 milyon 360 bin TL) ikramiyeyi kazanan 56 yaşındaki Margaret Loughrey, servetin hayatını mahvettiğini söyledikten sonra evinde ölü bulunduğu açıklandı.

2021.09.03 11:28 - Son Güncellenme: 2021.09.03 11:28 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Milyonlarca lira kazanan kadın evinde ölü bulundu

8 yıl önce İngiltere'de 56 yaşındaki Margaret Loughrey, haftada 58 sterlin kazanıyorken bir gün bilet alarak hayatının şansını elde etti. Euromillions isimli piyango oyununda büyük ödül olan 27 milyon sterlini kazanan Loughrey, 125 bin sterlin değerinde bir bungalov satın alıp, içine 1 pub, eski bir değirmeni ise eğlence mekanına dönüştürdü. 

Büyük ödülü kazandıktan yalnızca 4 ay sonra ise "Cehennem varsa eğer, ben onu yaşıyorum, o kadar kötü oldu" ifadelerini kullandı. Loughrey, insanların kendisinden milyonlarca lira çaldığını ifade ederek, "Piyangoyu kazandığım için pişmanım, eskiden mutlu bir insandım. Ben bir insanım, tüm yaptığım ise hayatımı mahvetmek" sözleriyle hayatının olumsuz anlamda değiştini söyledi.

Son dönemde 5 milyon sterlininin kaldığını söyleyen kadın, "Parayı yanında götüremezsin, kefenin cebi yok" demişti. 

Hiç evlenmeyen Margaret Loughrey'nin 4 erkek ve 1 kız kardeşinin olduğu belirtildi. Kuzey İrlanda Polis Teşkilatı polis memurları, Loughrey'nin ani ölüm haberi üzerine evine gittiğinde ambulansa habr verseler de, kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Komşuları ise beklenmedik ölüm karşısında şoke oldukları söylendi. 

"Margaret iyi bir insan olarak biliniyordu, kasabada pek çok hayır işi yaptı, onu tanıyanlar bugün şokta. Otopsi yapılacak ama şu aşamada ölümü şüpheli görünmüyor" denildi. 

Margaret 27 milyon sterlini kazandığında bu şansı etrafıyla paylaşacağını söylemiş, "27 milyon sterline sahip olup yalnız olmanın anlamı yok. Bu beni mutlu etmez, sadece herkesin mutlu olması ve şimdiye kadar tanıdığım herkesin memnun olması beni mutlu edebilir" demişti.

Talihsiz kadının son dönemlerde kendi arazisine insanlara uygun fiyatlı evler inşa etmeyi planladığı söylendi.

 

 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.09.03 11:28 - Son Güncellenme: 2021.09.03 11:28 - HABER MERKEZİ
A