"Milli takımda birlik yok"

"Milli takımda birlik yok"

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Tuncay Şanlı, Türk Milli Takımı'nda birlik ve beraberliğin olmadığını belirterek, "Bunu yakalayamadığımız sürece başarıya gidemeyiz" dedi.

2013.07.17 12:17 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:28 - Spor
A
"Milli takımda birlik yok"

Yeşil-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı milli oyuncu Tuncay Şanlı, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Türk Milli Takımı'nın son dönemdeki performansını değerlendiren tecrübeli oyuncu, FIFA dünya sıralamasında 54. sıraya gerileyen milli takım hakkında eleştiride bulundu. 54. sırada olduklarını gördüğünde inanmak istemediğini dile getiren Şanlı, "20 yıl öncesine gitmişiz. Oraya gelen insanlar var. Onlarda Türk Milli Takımı'nı en iyi yere getirmek istiyorlar. Ondan hiç şüphemiz yok. Hep günü kurtarma adına bir şeyler yapıyoruz ve en büyük sorunumuz bu. Bireysel ve takım anlamında bir hafta iyi geçtiği zaman hatalarımızdan arındığımızı düşünüyoruz. Aslında iyi giderken de hatalarımızı görmemiz gerekiyor" dedi.

"MİLLİ TAKIMDA BİRLİK VE BERABERLİK YOK"
Türk Milli Takımı'nda birlik, beraberliğin olmadığına dikkat çeken Tuncay, "Hem futbolcuları gözden geçirmek, hem de futbolcuların kendilerini gözden geçirmesi gerekiyor. Hem futbol camiasında hem de milli takımda birlik, beraberlik yok. Ben bunu hissediyorum. Biz bu değiliz. Daha iyi olmalıyız. Birlik, beraberliği yakalayamadığımız sürece başarıya gidemeyiz" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 12:17 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:28 - Ramazan Acar
A