Milli stoper adım adım Bursaspor'a
Bursaspor, Kartalsporlu Ethem Ercan Pirgül`ün transferini bitirmek üzere...Yeşil beyazlıların, savunmanın solunda da görev yapabilen U-20 Milli Takımı`nın kaptanıyla her konuda anlaşmaya vardığı, bonservis sorunu çözmeye çalıştığı öğrenildi.
2014.01.07 10:55 - Son Güncellenme: 2014.01.07 10:56 - Spor - HABER MERKEZİ
Fernandao ve Oğuzhan hamlesinden sonra arayışlarını orta sahaya çeviren Bursaspor yönetimi, savunma için de alternatifleri masaya yatırıyor. Trabzonsporlu Giray Kaçar`ı, 1 milyon Euroluk yıllık isteği nedeniyle beklemeye alan, Balıkesirspor`dan Hasan Hatipoğlu için de olumsuz yanıt alan yeşil beyazlıların, Kartalspor`un 20 yaşındaki stoperi Ethem Ercan Pülgir`le el sıkıştığı öğrenildi.
13 MAÇTA 1 GOL
U-20 Dünya Kupası`nda da Milli Takım forması giyen Ethem, Kartalspor formasıyla bu sezon 13 maçta 1 gol kaydetti. 20 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda savunmanın solunda da görev yapıyor. Bursaspor`un, genç oyuncuyla 3,5 yıllık anlaşma sağladığı, Ethem Pirgül`ün de bonservis sorunu çözmeye çalıştığı gelen haberler arasında.
Kaynak:OLAY