Milli bisikletçiden Büyükşehir'e ziyaret

Milli bisikletçiden Büyükşehir'e ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin desteğiyle, "Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre için Türkiye Turu" kapsamında 34 ili bisikletiyle dolaşan milli bisikletçi Cemal Azmi Başkaptan, güzergah zincirinin Bursa durağında, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

2011.12.05 15:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
Milli bisikletçiden Büyükşehir'e ziyaret

 

Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Neşet Çakmaklı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. M. Serhat Yamalı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Şükrü Aydın da hazır bulundu. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve spora teşvik amacıyla düzenledikleri organizasyondan olumlu geri dönüşümler aldıklarını belirten Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. M. Serhat Yamalı, "Etkinlik kapsamında bisiklet sporunu tercih etmemizin nedeni, bisikletin çevreci bir ulaşım aracı olması ve vücudu zinde tutuyor oluşudur. Milli bisikletçimiz Cemal Azmi Başkaptan, projemiz kapsamında 34 ili bisikletiyle dolaşıyor. Sayın Başkaptan, gittiği illerde gençleri spora teşvik anlamında etkileyici mesajlar veriyor" diye konuştu.

Milli bisikletçiden Başkan Altepe'ye teşekkür
Milli bisikletçi Cemal Azmi Başkaptan da Bursa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin spor yatırımlarını yakından takip ettiğini vurguladı. Gençleri spora teşvik eden projelerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi tebrik ettiğini belirten Başkaptan, kötü alışkanlıklardan uzak durabilmenin en etkin araçlarından birinin de spor olduğunu ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Neşet Çakmaklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sporun gelişimine büyük önem veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'nin önderliğinde gerçekleştirdiğimiz spor yatırımları ile Bursa'yı 'spor kenti' haline getirebilmeyi hedefliyoruz. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı çevrenin ancak sportif faaliyetler neticesinde mümkün olabileceğine inanıyoruz. Gençler, ülkemizin geleceği. Onları zararlı alışkanlıklardan ne denli uzak tutarsak, o ölçüde de sağlıklı nesillerin yetişmesine olanak sağlamış oluruz" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.12.05 15:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A