MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN KAYMAKAM GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN KAYMAKAM GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

Genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bursa 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Şahin, İnegöl Kaymakamı Durmuş Gençer'i ziyaret etti.

2011.04.24 20:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN KAYMAKAM GENÇER'İ ZİYARET ETTİ

Şahin'e ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri Vildan Yılmaz ve Hüseyin Bayrak eşlik etti. Milletvekili adayı Hüseyin Şahin, 12 Haziran genel seçimlerinin ülkeye ve İnegöl'e hayırlı olmasını dileyerek, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladıklarını kaydetti. Milletvekili adaylarının Bursa genelinde çalışmalar yapacağına işaret eden Şahin, "Bende çeşitli günlerde diğer ilçelerde bulunacağım. İnşallah yoğunluğumuzu
İnegöl'e vermeye çalışacağız. Bundan önce birlik ve beraberlik içerisinde nasıl çalıştıysak, bundan sonra da aynı şekilde bir takımın dişli parçaları gibi birbirimizi tamamlayarak çalışmamıza devam edeceğiz. Ülkemiz ve insanımız her şeyin en iyisine layık. Ülke insanımız daha güzel günleri ileri demokrasi sathında yaşamaya layık. Bizde bunu oluşturmak için AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Şimdiden seçimlerin ve seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Kaymakam Durmuş Gençer ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bizler seçimlerin huzur içerisinde geçirilmesinden sorumluyuz. YSK ve seçim hakimi nezaretinde verilen bir konu. Kamu kurumları olarak tarafsız kanunları uygulayan devletin memurlarıyız. Demokrasinin çiçekleri siyasi partilerimizdir. Bizleri ziyaret etmeleri bir nezakettir ve demokrasinin zenginliğidir. Yaşanacak demokrasi bayramının huzurlu bir şekilde gerçekleştirmesini ve seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum"
diye konuştu.  

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.04.24 20:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A