"Milletin parası reklama gidiyor"

"Milletin parası reklama gidiyor"

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Sait Terzioğlu,büyükşehirin hizmetten çok reklam yaparak vatandaşın parasını çarçur ettiğini söyledi.

2014.02.13 16:05 - Son Güncellenme: 2014.02.13 16:40 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
"Milletin parası reklama gidiyor"

Pazar pazarında lokma programında halkın yoğun teveccühüyle karşılaşan Terzioğlu "Bilboardların, televizyonların, gazetelerin reklam maliyetlerini biliyoruz. Bazı bölgelerde daha yapılmamış hizmetlerin aylarca reklamının yapıldığına şahit oluyoruz." dedi.

Bu kadar reklamın hiçbir ilde yapılmadığını söyleyen Terzioğlu, reklama verdiğinizparaları hizmete ayırın, bırakın da reklamınızı hizmetten istifade eden vatandaş yapsın dedi.

Mimar Selim Sait Terzioğlu, belediyeyi devraldıklarında reklama giden paraları hizmete aktaracaklarını söyledi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2014.02.13 16:05 - Son Güncellenme: 2014.02.13 16:40 - HABER MERKEZİ
A