Miller ve Volkan yuvadan gidici

Miller ve Volkan yuvadan gidici

Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve takımların transfer listelerine ilk sıradan girmeyi başaran Volkan Şen, Bursaspor'dan ayrılmak istiyor. Genç futbolcunun antrenmanlarda sürekli Ertuğrul Sağlam ile ters düşmesi ve hocasının söylediklerini eksik yapması dikkatlerden kaçmıyor.

2011.07.16 13:32 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
Miller ve Volkan yuvadan gidici

eşil-beyazlı ekipte izin almadan Amerika'ya gittiği için kadro dışı bırakılan ve daha sonra Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından affedilen Şen'in Galatasaray'dan transfer teklifi aldığı ileri sürüldü. Takımı ile sözleşme uzatmayan Volkan'ın, Ertuğrul Sağlam ve yönetimin izin vermesi durumunda Galatasaray'a gidebileceği iddia ediliyor.

MUTSUZ VE HOCASIYLA TERS DÜŞÜYOR
Yeni sezon hazırlıklarının Özlüce etabındaki mutsuz görüntüsü ile dikkat çeken Volkan, antrenmanlarda Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu ile sürekli ters düşüyor. Hocalarının söylediklerine pek aldırış etmeyen Volkan Şen'in kendi bildiğini okuması dikkat çekiyor. Bu durum karşısında zaman zaman sinirlenen Ertuğrul Sağlam, kızgınlığını genç futbolcuya belli etmiyor. Genç futbolcunun isteksiz görüntüsü Yardımcı Antrenör Mutlu Topçu'nun da dikkatini çekiyor. Avusturya kampında da isteksiz görünen Volkan Şen'in
basın toplantılarına katılmayı istemediği öğrenildi.

MİLLER VE SAĞLAM ZİRVESİ
Eşi ile yaşadığı sıkıntıları bahane ederek takımdan ayrılmak isteyen İskoç golcü Kenny Miller, dün Ertuğrul Sağlam ile bir toplantı yaptı. Daha önce Avusturya kampında da bir araya gelen Miller ve Ertuğrul Sağlam uzun süre konuştu. Sağlam'ın toplantının ardından moralinin bozuk olduğu öğrenildi. Glasgow Rangers ve Bursaspor yöneticilerinin anlaşması halinde yıldız golcünün yuvadan uçacağı ileri sürüldü. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.07.16 13:32 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A