Microsoft Copilot, GPT-4 Turboya yükseltildi

Microsoft Copilot, GPT-4 Turboya yükseltildi

OpenAI sayesinde hayat bulan üretken yapay zeka sistemi Microsoft Copilot, aktarıldığı kadarıyla GPT-4 Turbo'ya yükseltildi.

2024.03.14 17:28 - Son Güncellenme: 2024.03.14 17:31 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Microsoft Copilot, GPT-4 Turboya yükseltildi

Microsoft Copilot artık ücretsiz tarafta GPT-4'ten daha gelişmiş olan GPT-4 Turbo üzerinde çalışıyor, "Pro" kullanıcılar ise eğer isterlerse GPT-4'ü kullanmaya devam edebiliyor.

Firmanın diğer dil modellerinden farklı olarak çok daha güncel bilgilerle eğitilen GPT-4 Turbo, 128K bağlam desteğine sahip. Çok daha kompleks ve büyük verilerin / isteklerin altından kalkabilen GPT-4 Turbo adımı güzel karşılanırken, dün gece de Microsoft Copilot for Security haberi gündeme gelmişti. Kaçıranlar için bu sistem siber güvenlik uzmanlarının farklı ihtiyaçlar için bilgi ve yardım alabilecekleri bir sohbet botu konumunda bulunuyor.

1 Nisan itibarıyla belirli ülkelerde aktif edilecek yapay zeka sistemi, güvenlik uzmanlarına yönettiklerin sistemleri / servisleri / şirketleri daha iyi koruyabilmesi için gerçek zamanlı olarak destek çıkabiliyor. Aktarıldığı kadarıyla şirket Copilot for Security piyasaya çıktığında kişilerden ya da şirketlerden kullanım saati başına 4 dolar gibi bir ücret alacak. Yani Microsoft 365'in bir parçası olarak gelmeyecek ve bu açıdan birçok şirkete uğramayacak sistem, söylendiği kadarıyla OpenAI imzalı GPT-4'ü merkeze alıyor ve doğal dil ile iletişim desteği de getiriyor.

Log'un haberine göre, raporlama amacıyla yaşanan güvenlik olaylarını otomatik olarak özetleyebileceği söylenen altyapı, uzmanlara zaman kazandıracak gibi görünüyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG'un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2024.03.14 17:28 - Son Güncellenme: 2024.03.14 17:31 - HABER MERKEZİ
A