MHP'de Halaçoğlu'ndan doğum günü pastalı kurultay mesajı
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Ankara'da MHP genel başkan adaylarından Ümit Özdağ'ın kendisi için getirdiği doğum günü pastasıyla, kurultay göndermesi yaptı.
2016.05.11 14:04 - Son Güncellenme: 2016.05.11 14:04 - Siyaset - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Özdağ: MHP'nin Genel Başkanı ölümle değişmemeli
İLGİLİ VİDEO
MHP Genel Başkan adayı Özdağ: Partili cumhurbaşkanı kabul edilemez
Ümit Özdağ ile birlikte hareket eden Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, dün doğum gününü kutladı. 10 Mayıs 1949'da doğan ve 67 yaşına giren Halaçoğlu'na yol arkadaşı Özdağ, sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırlattı ve TBMM'deki odasına götürdü.
Özdağ'ın bu davranışından dolayı mutlu olan Halaçoğlu, doğum günü pastasıyla partisinde merakla beklenen Yargıtay'ın kurultay kararına da gönderme yaptı. Halaçoğlu, Facebook hesabından, "Ümit Özdağ hoca doğum günümü kutlamaya geldi. İnşallah yarın için ülkemiz ve milletimize hayırlı olacak bir yeni ve güzel doğum günü bekliyoruz" paylaşımda bulundu.