MGK'nın gündemi yoğun

MGK'nın gündemi yoğun

PKK'lıların Türkiye sınırları dışına çekilme işleminin bugün Kandil'den yapılacak açıklamayla başlaması beklenirken, süreç devletin zirvesinin de gündeminde olacak.

2013.04.25 06:31 - Son Güncellenme: 2013.04.25 06:31 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
MGK'nın gündemi yoğun

 


Milli Güvenlik Kurulu, nisan ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirecek. Çankaya Köşkü'nde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında yapılacak toplantıda, çekilme süreci, çözüm için önümüzdeki dönem atılacak adımlar ve akil insanların çalışmaları dahil olmak üzere konunun tüm detaylarıyla masaya yatırılması bekleniyor.

BİYOTERÖR MESAİSİ

GDO'lu pirinç tartışmalarının toplumda yarattığı endişe sürerken, "biyoterör" konusunun da MGK gündemine gelmesi bekleniyor. Gündemin durumuna göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in de konu hakkında kurula bilgi sunacağı belirtiliyor. Böylece ilk kez bir Tarım Bakanı MGK toplantısına katılmış olacak. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.04.25 06:31 - Son Güncellenme: 2013.04.25 06:31 - HABER MERKEZİ
A