Mezarda yaşanan intiharın ardındaki acı hikaye

Mezarda yaşanan intiharın ardındaki acı hikaye

Eşini ve kızını gölcük depreminde kaybeden adam bu acıya daha fazla dayanamayıp, mezarlarının başında kendini astı.

2013.07.17 12:21 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:22 - Güncel
A
Mezarda yaşanan intiharın ardındaki acı hikaye

Söğüt'ün Çaltı köyünden olan ve Eskişehir'de oturan Ali İsmail Tıngır (48), 1999 yılında eşi ve 2 kızını Gölcük'e baldızının yanına gönderdi. Yaşanan depremde Tıngır'ın eşi ile 2 kızı göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Yaşadığı acıyla bunalıma giren ve tedavi gören Ali İsmail Tıngır, hayata tutunmaya çalıştı. Eşi ve çocuklarının acısını unutmaya çalışan Tıngır, 2 evlilik daha yaptı. Bozüyük'e yerleşip, bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Tıngır, dün eşinin ve kızının mezarının bulunduğu Zemzemiye köyüne gitti.

BENİ ALMAYA GELECEKLER
Köyde eşinin halasının yanına giden Tıngır, "Hala, ben mezarlığı ziyaret etmeye geldim. Sen şu numarayı al, saat 5'de ara, arkadaşlar gelip beni alacak" dedi. Evden ayrılan Tıngır, köy mezarlığına gitti. Eşi ve kızının mezarı başında gözyaşı döken Tıngır, yanında getirdiği ipi mezarların üzerindeki ağaca asarak intihar etti. Bu durumdan habersiz olan halası saat 5 olunca verilen numarayı arayarak, "Ali İsmail'i almaya gelecekmişsiniz. Şimdi mezarlığa ziyarete gitti" dedi. "Demek İsmail orada. Biz de onu arıyorduk" diyerek durumu anlayan ve hemen yola çıkan arkadaşı, Zemzemiye Mezarlığı'na gelince Ali İsmail'in cesedi ile karşılaştı. Ali İsmail Tıngır'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 12:21 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:22 - Ramazan Acar
A