Metin Kaçan Boğaz Köprüsü'nden atladı

Metin Kaçan Boğaz Köprüsü'nden atladı

Sinemaya uyarlanan ve Okan Bayülgen ile Müjde Ar'ın başrollerini oynadığı Ağır Roman kitabının yazarı Metin Kaçan, pazar günü sabaha karşı Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son verdi.

2013.01.09 08:44 - Son Güncellenme: 2013.01.09 08:49 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Metin Kaçan Boğaz Köprüsü'nden atladı

Kaçan'ın Üsküdar'a gitmek üzere bindiği taksinin sürücüsü Yüksel Güçlü, olaydan sonra gittiği Çengelköy Polis Merkezi'nde, "Fotoğraf çekeceğini söyleyip yavaşlamamı istedi. Yavaşlayınca da cüzdanını ve telefonunu bırakıp otomobilden fırlayıp korkulukları aşarak kendini Boğaz'a bıraktı" dedi. Sosyal medya iki gündür Kaçan ile ilgili söylentilerle çalkalanırken, suskunluğunu bozan ağabeyi Hasan Kaçan, tiwitterden attığı mesajda: "Metin Kaçan ile ilgili bilgiler maalesef doğrudur. Aile olarak bir umuttur diyerek paylaşmadık. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz." dedi.
Taksicinin karakolda verdiği ifadeye göre olay geçtiğimiz pazar günü sabaha karşı meydana geldi. Karakola panik halinde gelen 34 TFL 25 plakalı taksinin sürücüsü Yüksel Güçlü, Esenler'den taksisine binen müşterisi ile sohbet ederek Köprüye kadar geldiklerini anlattı. Şoför Güçlü karakoldaki ifadesinde, "Bana yazar Metin kaçan olduğunu söyledi. Üsküdar'da evi varmış oraya gideceğini söyledi. Köprüye girdikten sonra fotoğraf çekeceğini söyleyerek yavaşlamamı istedi. Aklıma kötü bir şey gelmediği için yavaşladım. Ben ne olduğunu anlamadan cep telefonu ile cüzdanını koltukta bırakıp aşağı atladı. Ben müdahele edemeden koşarak korkuluklara ulaştı ve kendini aşağı bıraktı" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.01.09 08:44 - Son Güncellenme: 2013.01.09 08:49 - HABER MERKEZİ
A