Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu oyuncu mu oluyor?

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu oyuncu mu oluyor?

Onur Akay katıldığı bir canlı yayında Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ile ilgili bir açıklama yaptı.

2024.04.23 12:12 - Son Güncellenme: 2024.04.23 12:13 - Magazin - BÜLTEN
A
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu oyuncu mu oluyor?

Magazin yazarı Onur Akay, magazin gündeminden düşmeyen Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarının annesi Suphiye Orancı olayıyla ilgili, şoke eden iddialarda bulunmaya devam ediyor.

Bilal Özcan'ın canlı yayınına katılan Onur Akay, hem Duygu Nebioğlu ile hem de Uğur Dündar'la telefonda konuştuğunu dile getirerek, Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G.'nin babası ile ilgili çok şaşırtan bir iddiada bulundu.

Yayında Duygu Nebioğlu ile konuştuğunu, kendisine çok yetenekli olduğunu, madem baban seninle ilgilenmiyor sende oyuncu ol dediğini söyleyen Akay, zaten tekliflerin olduğunu bu konuda bir sürpriz yaşanacağını duygu Nebioğlu'nun oyuncu olacağını ifade etti.

Bu olayla ilgili ünlü sunucu Korhan Abay'ın da konuşması gerektiğini ifade eden Akay, "Suphiye Orancı ve annesi o yıllarda sürekli Korhan Abay'la görülüyorlarmış" açıklamasını yaparak, Abay'a konuşması için seslendi.

Daha önce, "En büyük ablanın babası şarkıcı Ferdi Özbeğen" diyerek gündeme gelen Onur Akay, Uğur Dündar'a babalık davası açan ancak DNA testi negatif çıkan Dilara G.'nin babasının ise ünlü sanatçı Ahmet Özhan olduğunu iddia etti. Uğur Dündar'ın kesinlikle doğruyu söylediğini de sözlerine ekleyen ünlü sanatçı, yıllar önce de Ahmet Özhan'ın bir oğlu çıktığını ancak o kadar çok benzemesine rağmen kabul etmediğini de ifade etti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.04.23 12:12 - Son Güncellenme: 2024.04.23 12:13 - BÜLTEN
A