Meteoroloji'den yeni uyarı: Özellikle o ilde çok kuvvetli olacak

Meteoroloji'den yeni uyarı: Özellikle o ilde çok kuvvetli olacak

Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Samsun, Ordu, Tokat ve Ardahan'da sağanak bekleniyor.

2019.07.18 20:20 - Son Güncellenme: 2019.07.18 20:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Meteoroloji'den yeni uyarı: Özellikle o ilde çok kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Samsun, Ordu, Tokat ve Ardahan çevreleri ile Akdeniz'in Toroslar mevkisinde sağanak bekleniyor.

Yağışların Samsun'un doğusunda kuvvetli, Ordu çevrelerinde ise çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, ülkenin batı ve güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde de önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor. Rüzgarın da genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.07.18 20:20 - Son Güncellenme: 2019.07.18 20:21 - HABER MERKEZİ
A