Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Muğla ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde fırtına ile birlikte kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

2013.11.24 15:31 - Son Güncellenme: 2013.11.24 15:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile, Muğla ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde 26 Kasım Salı gecesi saat 24.00'e kadar fırtına ile birlikte kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Açıklamada; bölgemizde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; güney yönlerden esecek fırtınanın saatteki hızı 40-60 kilometre ile zaman zaman 80 kilometre ile birlikte, 25 kasım pazartesi ve 26 kasım Salı günleri Muğla ve Antalya'nın kıyı kesimleri çok kuvvetli ve yer yer şiddetli metrekareye 51 ile 100 kilo yağışın olması bekleniyor. Bu nedenle yaşanabilecek ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu, su hortumu riski, fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.11.24 15:31 - Son Güncellenme: 2013.11.24 15:31 - HABER MERKEZİ
A