Meteoroloji'den Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın Doğusu, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun Kuzeydoğusu (Sakarya ve Bilecik il geneli, Kocaeli ve Bursa'nın doğusu) için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

2024.05.22 12:14 - Son Güncellenme: 2024.05.22 12:42 - Bursa Bölge - SOSYAL MEDYA
A
Meteoroloji'den Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın Doğusu, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun Kuzeydoğusu için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloj'den yapılan uyarı şöyle;

Marmara'nın Doğusu, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun Kuzeydoğusunda Kuvvetli Yağışlar Bekleniyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusu (Sakarya ve Bilecik il geneli, Kocaeli ve Bursa'nın doğusu), İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale), Bati Karadeniz (Düzce, Zonguldak, Bolu ve Karabük illeri ile Bartın ve Kastamonu'nun

iç kesimleri) ile Çorum'un batı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su basını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BURSA VALİSİ'DE UYARDI!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'ta Bursa'nın ilçelerine uyarıda bulundu.

Vali'nin açıklaması şöyle;

Yapılan son değerlendirmelere göre; ilimiz güney ve doğu kesimlerinde (Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Keles, Yenişehir, İznik, Kestel, İnegöl) kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

Meydana gelebilecek; yıldırım, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.22 12:14 - Son Güncellenme: 2024.05.22 12:42 - SOSYAL MEDYA
A