Mesut Özil İstanbul'da

Mesut Özil İstanbul'da

enerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Mesut Özil'i getiren uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. Mesut Özil yaptığı ilk açıklamada 'Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. Çok heyecanlıyım' ifadelerini kullandı

2021.01.18 01:19 - Son Güncellenme: 2021.01.18 01:43 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mesut Özil İstanbul'da

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertlilerin transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdiği Mesut Özil, ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Özil ailesini taşıyan özel uçak, 01.10'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da, Atatürk Havalimanı'na geldi ve Mesut Özil ile ailesini karşıladı.

"BİR RÜYA GERÇEKLEŞİYOR"

Yıldız futbolcu yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi: 

"İlk başta çok heyecanlıyım. Çünkü ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık. Takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz. İnşallah her şey güzel olacak. Allah razı olsun onlardan, her zaman destekliyorlar. Zaten Fenerbahçeli olarak biliyoruz ne kadar büyük bir camia olduğumuzu. Yine de gösterdiler. Çok mutluyum. İnşallah teşekkürlerimi sahada sunabilirim onlara."

EMRE BELEZOĞLU'NDAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Emre Belözoğlu: "Mesut Özil, dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlardan birisi."

KARANTİNAYA GİRECEK Mİ?

Transfer sürecince İngiltere, Londra'daki evinde son dört gününü karantinada geçiren Mesut Özil'in izolasyon süreci Türkiye'de devam edecek. Yıldız futbolcunun karantinası, Sağlık Bakanlığı protokollerine uygun şekilde beş gün boyunca İstanbul'daki akrabalarının evinde devam edecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.18 01:19 - Son Güncellenme: 2021.01.18 01:43 - HABER MERKEZİ
A