Mesut Bakkal ile hatamızdan döndük
Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin sezon başında teknik heyet konusunda hata yaptıklarını belirterek, "Mesut Bakkal hocamızı takımın başına getirerek hatamızdan döndük" dedi.
2012.12.27 15:50 - Son Güncellenme: 2012.12.27 15:50 - Spor - HABER MERKEZİ
Nevzat Şahin, kulüpte düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Sezon başlarında bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Şahin, "Bugün geldiğimiz nokta memnuniyet verici. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu işte devamlılık önemli. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Geldiğimiz noktanın sezon başında hedeflediğimiz nokta olması sevindirici. Şimdi ki hedefimiz ise sezon sonundaki yerimizin bu nokta olması" dedi.
Şahin iki bölgeye transfer yapacaklarını açıkayarak, "Bugüne kadar ki kararlarımızda çok yanılmadık. Arkadaşlarımız çalışıyor. Herkesin bildiği gibi beş oyuncumuza transferleri konusunda izin verdik. Bu oyuncularımız için şu ana kadar bize gelen bir teklif olmadı. Bir stoper ve bir orta saha oyuncusunu takıma mutlaka kazandıracağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk beş haftasında zor maçlar oynayacağız. O yüzden iki bölgeye mutlaka transfer yapacağız" diye konuştu.
Karabükspor'da bazı futbolcuların isimlerinin transfer listesinde olduğunun sorulması üzerine Şahin, şöyle konuştu:
"Oyuncularımızın transferde isimlerinin gündeme gelmesi güzel. Bu sevindirici. Demek ki doğru kararlar vermişiz. Ancak, çok iyi bir teklif gelirse oyuncularımıza o zaman transferleri konusunda hareket edebiliriz. Yoksa hiçbir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz. Şu ana kadar hiçbir teklif gelmedi"
Şahin sezon başında teknik heyet konusunda hata yaptıklarını açıklayarak, "Ama Mesut Bakkal hocamızı takımın başına getirerek hatamızdan döndük. Şimdi coşkulu oynamaya başladık ve değerimiz ortaya çıkmaya başladı" dedi.