Messi'ye yapılan faul dünyayı ayağa kaldırdı: "Futbol hayatı bitebilirdi"

Messi'ye yapılan faul dünyayı ayağa kaldırdı: "Futbol hayatı bitebilirdi"

Venezuela-Arjantin maçında Luis Adrian Martinez, Lionel Messi'ye çok acımasız bir faul yaptı. Venezuelalı futbolcu, süratli olan Messi'nin ayağına çok sert şekilde tekme attı. Martinez direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

2021.09.04 08:38 - Son Güncellenme: 2021.09.04 08:39 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Messi'ye yapılan faul dünyayı ayağa kaldırdı: "Futbol hayatı bitebilirdi"

Arjantin'in Venezuela ile karşılaştığı maçın önüne yapılan bu faul geçti. Maç 3-1 Arjantin lehine sonuçlansa da yapılan faul dünya basınında daha çok konuşuldu. Olay adam Luis Adrian Martinez'in Messi'ye acımasızca yaptığı hareket sonrası saha karıştı...

TÜM DÜNYA AYAKTA

Dünya Kupası Elemeleri 9. maçında Venezuela ile Arjantin karşı karşıya geldi. Luis Adrian Martinez'in Messi'ye yaptığı faul sonrası dünya basını karıştı. Herkes olay adam Martinez'e tepki gösteriyor.

RAKİBİNİ GEÇMEK İSTEDİ

Yaşanan pozisyonda Messi, rakibini geçmek için çalım atmayı denedi. Çalımda da başarılı oldu fakat rakip oyuncu Martinez, Messi'nin kendisini geçmesine izin vermedi ve çok sert bir harekette bulundu.

AYAĞINI KIRIYORDU

Messi, tam rakibini geçecekken Martinez yıldız oyuncunun sol ayağına çok tehlikeli bir müdahalede bulundu. Messi bu hareketten sonra kendini yerde buldu. Hakem Martinez'e kırmızı kart gösterdi.

UCUZ KURTULDU

Söz konusu pozisyondan ucuz kurtulan Messi, sağlık ekibinin gelmesiyle oyuna devam edebildi.

MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Arjantin'in maçı 3-1 kazanmasından çok yaşanan bu pozisyon konuşuldu.

DÜNYA KONUŞUYOR

Yaşanan pozisyon kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Martinez'e yoğun tepki var.

ELEŞTİRİ YAĞIYOR

Martinez'e yaptığı bu faul sonrası sosyal medyada yoğun tepki var. Oyuncunun sosyal medya hesaplarına yorumlar yapan Messi hayranları epey sinirli.

KARİYERİ BİTEBİLİRDİ

Martinez'in Messi'ye yaptığı bu faul, otoriteler tarafından kariyerinin bile tehlikeye girebilecek olması hakkında yorumlandı.

KIRMIZI KARTI SEVİYOR

Öte yandan Luis Adrian Martinez'in profesyonel kariyerinde gördüğü kırmızı kart sayısı dikkat çekti. Çıktığı 80 maçta 6 kez kırmızı kart gördü.

6 KIRMIZININ 3'Ü DOĞRUDAN 

Kulüp kariyerinde 80 resmi maçta göre alan 28 yaşındaki savunmacının toplamda 6 kez kırmızı kartla oyundan atıldığı ortaya çıktı. 6 kırmızı kartın 3'ünü doğrutan gören Luis Adrian Martinez, 3 kez ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla ihraç edildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.04 08:38 - Son Güncellenme: 2021.09.04 08:39 - HABER MERKEZİ
A