Mescide çirkin saldırı

Mescide çirkin saldırı

Kırklareli Otogarı'nda bulunan mescide çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, gece saatlerinde geldikleri mescidi çöplüğe çevirdi. Bununla da yetinmeyen bu kişi ya da kişiler, burada ,ihtiyaç da giderdi.

2013.10.08 09:51 - Son Güncellenme: 2013.10.08 09:51 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Mescide çirkin saldırı

Esnafsa, duruma sert tepki gösterdi.

İddiaya göre, gece saatlerinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişiler mescidin içine sigara paketleri ve çöp de bırakarak mescidi kirletti. Burada ihtiyaç da gideren kişiler, ortalığı çöplüğe çevirdi. Esnaf ise, sabah gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerek tepki gösterdi. Hasan Derbentli, "Kendiniz bilmez kişi veya kişilerce mescidimizin içini çöpe çevirenler yetmiyormuş gibi bazıları da tuvalet yerine kullanarak pisliğini orada bırakıyor" dedi.

Mescide mesai saatleri içinde kendisinin göz kulak olduğunu, temizliğini her gün düzenli olarak yaptığını dile getiren Derbentli, "Dini ibadet yerimizi bazı kendini bilmez kişi veya kişiler amacının dışında kullanıyor. Mescidin kapısı devamlı açık olduğundan bazı uygunsuz kişilerce ibadetimiz için yapılan mescidimiz uygunsuz şeyler için kullanılıyor. Mescitte bazı kendini bilmezler küçük tuvaletlerini şişeye yaparak mescidin içinde bırakmışlar. Bu kadar terbiyesizlik bu kadar dine karşı olunmaz. Burası şu anda sahipsiz durumda. Mescit, mescit dışında her iş için kullanılıyor. Dükkanımın bitişiğinde olan mescide mesai saatleri içinde ben göz kulak oluyorum ve temizliğini yapıyorum. Mecidde bazı kendini bilmezler çöp atıyor" şeklinde konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 09:51 - Son Güncellenme: 2013.10.08 09:51 - HABER MERKEZİ
A