Merhum Başkan Yıldız'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor

Merhum Başkan Yıldız'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor

Önceki gün binlerce kişinin göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurladığı Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor.

2015.05.29 17:19 - Son Güncellenme: 2015.05.29 17:40 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Merhum Başkan Yıldız'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor

Makamında uğradığı silahlı saldırı neticesinde şehit olan 41 yaşındaki 3 çocuk Cüneyt Yıldız, defnedildiği Gürsu Merkez Mezarlığı'nda 3 gündür ziyaretçi akınına uğruyor.

Şehir dışından Yıldız ailesine taziye için gelen vatandaşlar, kabristanı da ziyaret ederek, Cüneyt Yıldız'ın ruhuna Fatihalar okuyor.

Çiçek bahçesine çevrilen kabristanda kadınlı erkekli grupların zaman zaman 40-50 kişiye ulaştığı görülüyor.

Bir yılı aşkın süredir belediyedeki makamı vatandaşlar tarafından dolup taşan Yıldız'ın mezarına da aynı ilginin devam etmesi, ne kadar sevildiğini gösteriyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.05.29 17:19 - Son Güncellenme: 2015.05.29 17:40 - HABER MERKEZİ
A