Menajerimi Ara yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Menajerimi Ara yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Menajerimi Ara'nın dün akşam ekrana gelen ve sosyal medyada çok konuşulan bölümünün hemen ardından yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı. Feris (Canan Ergüder) ile Serkan (Serhat Teoman) arasında yaşanan sürpriz yakınlaşma Feris'in Serkan'ın ajansı satın aldığını öğrenmesiyle karmaşık bir hale geliyor.

2020.12.28 15:35 - Son Güncellenme: 2020.12.28 15:36 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Menajerimi Ara yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

'Menajerimi Ara'nın dün akşam eğlence ve romantizm dolu bölümü sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Bora Akkaş ve Chaby'nin konuk olduğu bölümde Ego Ajans'ta verilen yılbaşı partisiyle bütün ekip bir araya gelirken Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış'ın (Deniz Can Aktaş) terastaki romantik dakikaları bundan sonraki süreçte ikilinin ilişkisinin nasıl olacağı konusunda seyirciyi heyecanlandırdı.

Aldığı haberle apar topar Ego Ajans'ın partisinden ayrılan Feris ve Serkan'ın gittikleri barda yakınlaşmaları, onları zorlu bir sürecin içine çekecek. Kıraç'ın (Barış Falay) Mayda'nın (Aslı Mavitan) babasının ajansı Serkan'a sattığını öğrendikten sonra nasıl hamleler yapacağı da merak uyanırdı.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise; Feris Serkan'a ajansı satın aldığını neden ondan sakladığının hesabını sorarken bu koşullar altında artık duygusal bir ilişki içinde olamayacaklarını söylüyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı 'Menajerimi Ara' her pazar akşamı saat 20.00'de Star TV'de.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.12.28 15:35 - Son Güncellenme: 2020.12.28 15:36 - HABER MERKEZİ
A