Menajerimi Ara'da kötü sürpriz!

Menajerimi Ara'da kötü sürpriz!

'Menajerimi Ara', pazar günü Star'da yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği 'Menajerimi Ara'nın Pazar günü yayınlanacak 22. bölüm detayları belli oldu.

2021.01.22 17:28 - Son Güncellenme: 2021.01.22 17:32 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Menajerimi Ara'da kötü sürpriz!

'Menajerimi Ara', pazar günü Star'da yeni bölümü ile ekrana gelecek. 'Menajerimi Ara'nın Pazar günü yayınlanacak 22. bölüm detayları şöyle:

Barış ve Dicle, onları izleyen birini fark ederken Barış yaşadığı diğer kazalarla birlikte bunun tesadüf olmadığını düşünür. Kıraç Serkan'la ilgili araştırmalarını sürdürürken, Feris oyuncusunun sette aniden ortaya çıkan hastalığı ile ilgili sorunları sürpriz bir kişiden yardım alarak çözer.

Serkan'ın Peride ile ilgili düşüncelerini söylemesi ajanstaki dengeleri bozarken, Kıraç ise Çınar ve Feris'in birlikte hareket etmesini sağlar. Serkan'ın Beren'in işi için attığı adım ise Feris'le karşı karşıya gelmesine neden olur. Dicle'nin evinde karşılaştığı kötü sürprize vereceği tepki ise merakla beklenir.

Dizinin başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.01.22 17:28 - Son Güncellenme: 2021.01.22 17:32 - HABER MERKEZİ
A