Memur-Sen'den HAS Parti İl Başkanlığı'na ziyaret

Memur-Sen'den HAS Parti İl Başkanlığı'na ziyaret

Memur-Sen İl Başkanı Numan Şeker, göreve yeni başlayan Has Parti Bursa İl Başkanı Ali Molla Salih'i ziyaret etti. Ziyarette, Van'da yaşanan deprem ve terör konuları tartışıldı.

2011.11.03 16:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Memur-Sen'den HAS Parti İl Başkanlığı'na ziyaret

Has Parti İl Başkanlığı'na gelen Başkan Numan Şeker ve il yönetimini , Has Parti'li yöneticiler kapıda karşıladı. Göreve yeni başlamasından dolayı Ali Molla Salih'e başarılar dileyen Numan Şeker, "Kendisi Bursa siyaseti için farklı bir siyasetçive simadır" dedi. Konuşmasına Van depremi ile devam eden Şeker, "Burada Türkiye adeta tek yürek olmuştur. Bizde öğretmen arkadaşımızı bu depremde kaybettik. Sendikacılık sadece çalışanın hakkını korumak olmamalıdır. Değerlerimize de sahip çıkmalıyız. Tabiki çalışanlarımızın hakkını koruyacağız ama insani olaylarada duyarlılığımızı göstermeliyiz. Bizde Memur-Sen olarak 550 bin üyemiz arasında yardım kampanyası başlattık. Umarım bu kampanyaya katılım çok yüksek olacaktır" diye konuştu.
"TERÖR KONUSUNDA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR"
Has Parti İl Başkanı Ali Molla Salih ise, "Depremde kaybettiğimiz öğretmenlerimiz ve diğer vatandaşlarımız için başınız sağolsun. Hepimiz çok üzüldük. Deprem olduktan sonra hatalarımızı ve yapacaklarımızı konuşmamalıyız. Bunları her zaman tartışmalıyız. Fakat Türkiye'de gündem çok hızlı değişiyor. Terör konusunda ise sivil toplum kuruluşlarına çok büyük görevler düşüyor. Eskiden etkinlikleri tek parti yapardı. Şimdi sosyal medya ilerledi ve artık bütün herkes eylem yapabiliyor. Bunun için sivil toplum kuruluşlarına üstlenmesi gereken görevler düşüyor" diye konuştu.
Samimi bir havada geçen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.11.03 16:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A