Meltem Akçöl "Operasyon Alesta" kadrosuna katıldı! Partneri belli oldu

Meltem Akçöl "Operasyon Alesta" kadrosuna katıldı! Partneri belli oldu

TRT Tabii için hazırlanan ve deniz operasyonlarını konu alan "Operasyon Alesta" dizisinde Meltem Akçöl'ün canlandıracağı karakter netleşti. Akçöl, Onur Seyit Yaran ile başrolleri paylaşacak.

2026.03.22 21:50 - Son Güncellenme: 2026.03.22 21:50 - Medya - BUSE ATEŞ
A
Meltem Akçöl "Operasyon Alesta" kadrosuna katıldı! Partneri belli oldu

BUSE ATEŞ / BURSADA BUGÜN

Milli Savunma Bakanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın desteğiyle hazırlanan, Üs Yapım imzalı "Operasyon Alesta" dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Nisan ayında sete çıkması planlanan projede dikkat çeken bir isim daha netleşti.

Dizide Deniz Kurmay Albay Levent Yıldırım karakterine Cem Bender hayat verirken, SAT komandosu Arda Boran rolünde Onur Seyit Yaran izleyici karşısına çıkacak.

Proje tasarımı Onur Böber'e ait olan yapımda, kadın başrol karakterlerinden Nehir'i kimin canlandıracağı da belli oldu. Başarılı oyuncu Meltem Akçöl, TRT World'ün kıdemli muhabiri Nehir Bozdoğan karakteriyle dizide yer alacak.

Akçöl'ün canlandıracağı Nehir karakteri, aynı zamanda Arda Boran'ın eski eşi olarak hikâyeye dahil olacak. Büyük bir deniz operasyonunu merkezine alan dizinin oyuncu görüşmeleri ise tüm hızıyla sürüyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2026.03.22 21:50 - Son Güncellenme: 2026.03.22 21:50 - BUSE ATEŞ
A