MEHMET AKKUŞ'TAN İZNİK'E ÇIKARMA

MEHMET AKKUŞ'TAN İZNİK'E ÇIKARMA

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı ve TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, seçim çalışmaları kapsamında İznik'e adeta çıkarma yaptı. Akkuş'a ziyaretinde Bursa'dan yaklaşık 15 kişilik bir ekip de eşlik etti.

2011.03.31 12:03 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
MEHMET AKKUŞ'TAN İZNİK'E ÇIKARMA

AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın, Kadın Kolu Başkanı Kezban Kıran ve Gençlik Kolu Başkanı Ali Ergin ile çok sayıda ilçe teşkilatı üyesi tarafından ağırlanan AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Mehmet Akkuş, "Bursamız çok önemli turizm değerlerine sahip ve bunların başında da İznik geliyor. Bursamız'ı turizmin başkenti yapmak için milletvekilliğine adayım" dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı ve TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş'u ağırlayan AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın da "Bugün milletvekili adayı olarak bizleri ziyaret eden Mehmet Akkuş'u uzun yıllardır tanır ve severiz, inşallah kendisini Ankara'da görmek istiyoruz. Umuyorum bu mutluluğu hep birlikte tadacağız" şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen temayül yoklamasında kendisine verdikleri destek için ilçe teşkilatı üyelerine teşekkür eden Akkuş, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. İznik'te doğup büyüdüğünü, 29 Mart yerel seçimlerinde İznik Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu ifade eden Akkuş, "Turizm sektöründe faaliyet gösteren ve ilgili meslek kuruluşunun Başkanlığını yapan birisi olarak bugüne kadar Bursamız'ın turizmini geliştirmek adına pek çok çalışmalar yaptık. Artık bunları Ankara'da devam ettirmek gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle milletvekilliğine aday oldum. Turizmin ne kadar önemli olduğunu bilen sizlerin desteği benim için büyük önem taşımaktadır" dedi.
Kurulduğundan buyana AK Parti bünyesinde çeşitli kademelerde hizmetlerde bulunduğunu dile getiren Akkuş, "Kurulduğundan beri gönül verdiğim ve hizmetinde olduğum AK Parti'nin bir neferi olarak bundan sonra da çalışmalara devam edeceğiz. Bilhassa Hükümetimizin 70'den fazla ülke ile vizelerin kaldırılması konusunda gösterdiği başarılı çalışmalardan hareketle, ülkemizin turizmini daha ileriye götürmek, Bursamız'ı turizmin başkenti yapmak hedefi her zaman önceliğimiz olacak" şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı ve TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, görüşme sırasında hazır bulunan ve İznik'ten milletvekili aday adaylıklarını açıklayan Fahrettin Keskin ile Yaşar Buyruk'a da başarı dileklerinde bulundu

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.03.31 12:03 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A