Meghan ve Harry eski çalışanlarını unutmadı

Meghan ve Harry eski çalışanlarını unutmadı

İngiliz basınında 'Megxit' diye anılan, Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin kraliyetten ayrılıp ABD'ye yerleşmesi sonrası çalışanları da işsiz kalmıştı. Çift, şimdi eski çalışanlarını yeniden işe aldı.

2020.12.29 18:26 - Son Güncellenme: 2020.12.29 18:26 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Meghan ve Harry eski çalışanlarını unutmadı

Meghan Markle ve Prens HarryMegxit sürecinde işlerini kaybeden çalışanlarıyla yeniden bir araya geldi.

Sussex çifti, kar amacı gütmeyen yardım kuruluşları Archewell için çalışmak üzere eski saray personeli Clara Loughran ve Beth Herlihy'yi yeniden işe aldı.
 
Her ikisi de 30'lu yaşlarda olan çalışanlar, Meghan Markle ve Prens Harry kraliyeti bırakıp ABD'ye taşındıklarında işlerini kaybetmişti.

Daily Mail'in haberine göre Sussex ailesi ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir iletişim başkanı, bir basın sekreteri ve bir personel şefinin de aralarında bulunduğu bir grup çalışanı da işe aldı. 

Clara Loughran, 2015'ten beri Prens Harry için çalışıyordu ve Dük'ün tavsiyesi üzerine Kraliçe tarafından Kraliyet Viktorya Düzeni üyesi seçildi.

Beth Herlihy ise Eylül 2018'de Sussex çifti için çalışmaya başlamış, ikili Amerika'ya taşınınca mart ayında işini kaybetmişti.

Loughran ve Herlihy, geçtiğimiz günlerde Herlihy Loughran adında bir şirket kurdu. Şirket, "nüfuzlu insanların" değerli amaçlarla bağlantı kurmasını sağlamayı hedefliyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.29 18:26 - Son Güncellenme: 2020.12.29 18:26 - HABER MERKEZİ
A