Meghan Markle ve Prens Harry'nin web sitesi çalındı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin web sitesi çalındı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kullanması potansiyel web sitesini ele geçiren kişi 'zengin koca avcısı' anlamına gelen Kanye West şarkısı yayınladı.

2020.04.10 14:47 - Son Güncellenme: 2020.04.10 14:47 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Meghan Markle ve Prens Harry'nin web sitesi çalındı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kraliyet görevlerini bıraktıktan sonra Sussex Royal markasını da terk etmelerinin ardından yeni isimleriyle açmaları potansiyel görülen web sitesi başkasının eline geçti.

Tmz'nin 'internet trolü' olarak tanımladığı kişi tarafından alınan web adresinde Kanye West klibi yayınlanıyor.

Meghan ve Harry çifti, hafta başında, vakıflarının yeni adını oğulları Archie'den ilhamla Archewell olarak değiştirdiklerini açıklamıştı. Çiftin Sussex Royal yerine seçtikleri yeni markalarıyla web sayfası da açmaları beklenirken internet adresinin bir başkası tarafından alınmış olduğu görüldü. Kraliyet çiftinden önce alarak web isminin sahibi olan kişi Kanye West'in Gold Digger, yani "zengin koca avcısı" adlı sarkısına yer verdi. Daha sonra sayfa kapatıldı.

Öte yandan çiftin aynı adla com yerine org uzantısıyla sayfa açma şansı hala var. İkilinin vakıfları için hangi web adını tercih edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Çift, hayır kurumlarının yeni adını açıklarken, "Sizler gibi biz de küresel Covid-19 salgınıyla mücadeleyi desteklemeye odaklandık" diyerek seçtikleri Archewell adının hikayesini anlatma gereği duyduklarını belirtmişti. Meghan ve Harry çifti, "Sussex Royal'dan önce, Yunanca eylem kaynağı anlamına gelen Arche fikri geldi. Bir gün kurmayı umduğumuz hayır kurumu için bu isme bağlandık ve oğlumuzun adı için ilham kaynağı oldu. Anlamsal bir şey yapmak, önemli bir şey yapmaktır" demişti.

Archewell adı güç ve eylem anlamları içeren eski kelimelerin bir birleşimi" diyen çift, "Doğru zamanda Archewell'i açmayı dört gözle bekliyoruz" ifadesini kullanmıştı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2020.04.10 14:47 - Son Güncellenme: 2020.04.10 14:47 - HABER MERKEZİ
A