Medya dünyası yasa boğan ölüm! Kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti
Show TV'de uzun yıllar boyuncu kameraman ve kamera servis şefi olarak görev yapan Ediz Alıç kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
2022.04.13 12:03 - Son Güncellenme: 2022.04.13 12:03 - Güncel - HABER MERKEZİ
Show TV'de yıllarca kameraman ve kamera servis şefliği yapan Ediz Alıç kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Okulların tatil olmasıyla birlikte yazlık evinin bulunduğu Muğla Köyceğiz'e giden Ediz Alıç, yemek masasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Alıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2013'te Show TV'den ayrılan 50 yaşındaki Ediz Alıç, 2015-2016 yılları arasında MMC Müzik'te Genel Yayın Yönetmenliği yapıp, 2016'da da Habertürk TV'de Nesi Meşhur Programı'nda yer almıştı.
Alıç, 2017 yılından günümüze kadar ise Sarp İletişim Medya'da kurucu ortak ve yapımcı-yönetmen olarak bulundu.
KISA SÜREDE ÜÇÜNCÜ VEFAT
Geçtiğimiz günlerde de efsanevi gazetecilerden Rauf Kemal Gerz geçirmiş olduğu motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti.
Ardından, izleyip yazdığı polis-adliye haberleriyle Türkiye'nin gündemini pek çok kez değiştirmeyi başaran usta gazeteci Nurettin Kurt'un vefatıyla sarsılan medya dünyasını üzecek bir ölüm haberi daha gelmişti. Ediz Alıç da kameramanlar arasında sevilen sayılan bir haberciydi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:12
-
00:23
-
00:32
-
01:12
-
02:34
En Çok Okunanlar
- Eşini boğarak öldürdü!
- Bursa'da bir kadın sinir krizi geçirdi! Ne...
- 54 yıl önce tam da bugün! Bursa'daki dev...
- Bursa'da bir garip akü şarjı
- Bankada parası olanlar dikkat!
- Bursa'da 3 katlı apartmanda yangın: Yanan...
- Yatak odasında üvey annesinin kemiklerini...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Bursa'da ekiplerin devriye sırasında...
- Bursa'da 12 yıl hapis cezasıyla...
- VAR sisteminde tarihi değişiklik!
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Kilauea Yanardağı tekrar harekete geçti!
- Bursa'da elini testereye kaptıran işçinin...
- Piyasadan toplatılıyor! Çantadan yüksek...