Meclis'te gerginlik!

Meclis'te gerginlik!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuşma yaparken, Meclis'te tansiyon gerildi. AK Parti sıraları ve CHP sıraları birbirine müdahalelerde bulunurken, TBMM'de taraflar arasında uzun süren laf dalaşları yaşandı.

2024.04.16 20:15 - Son Güncellenme: 2024.04.16 20:16 - Siyaset - HALKTV
A
Meclis'te gerginlik!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AK Parti'ye yönelik Meclis kürsüsünden sert eleştirilerde bulundu. Ağbaba'nın açıklamalarına AK Parti sıralarından sert tepkiler gelirken, konuşma sonrası tansiyonun yükseldiği Meclis'te gergin anlar yaşandı. 

Ağbaba, AK Parti'nin İsrail ile ticaret yaptığına yönelik evrakları TBMM kürsüsüne getirerek, Meclis sıralarına "Yatacak yeriniz yok. İkiyüzlüler. Bir yandan Gazze için gözyaşı döküp, bir yandan da İsrail jetlerine yakıt taşıyorsunuz. Yazıklar olsun bu ikiyüzlülüğe" ifadeleriyle yüklendi.

ÖZLEM ZENGİN YANIT VERDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Ağbaba'nın açıklamaları sonrasında kürsüye gelerek söylenenlere yanıt verdi. CHP'nin İsrail'i kınamadığını ve asıl faili gizlediğini iddia eden Zengin, AK Parti iktidarının Filistin'e tam destek verdiğini söyledi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.04.16 20:15 - Son Güncellenme: 2024.04.16 20:16 - HALKTV
A