Meclis, Lice'ye heyet gönderiyor
TBMM çatısı altında oluşturulan Çözüm Komisyonu, Lice'deki olayları incelemek üzere bölgeye heyet gönderecek
2013.07.22 17:10 - Son Güncellenme: 2013.07.22 17:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
Ak Partili Naci Bostancı, komisyonun tüm olan biteni yakından takip ettiğine dikkat çekerek, 'Herhangi bir şeyin yaşanması durumunda devreye gireriz. Bu nedenle bölgeyi yakından izliyoruz' dedi
Meclis Çözüm Komisyonu Başkanı Ak Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, çözümle ilgili olumlu ya da olumsuz gelişmelere karşı Ankara'da tetikte beklediklerini söyledi.
Karakol yapımına karşı bölge halkının eylemiyle gündeme gelen Lice de komisyonun gündeminde. "Müfettiş soruşturmaları tamamlandıktan sonra komisyondan bir heyet oraya gidebilir" dedi.
Bostancı, komisyonun tüm olan biteni yakından takip ettiğine dikkat çekerek, "Herhangi bir şeyin yaşanması durumunda devreye gireriz. Bu nedenle bölgeyi yakından izliyoruz" dedi.
Meclis Çözüm Komisyonu, Ak Parti ve BDP'li üyelerle çalışıyor.