Maysan Mando'nun uluslararası kalitesi bir kez daha tescillendi

Maysan Mando'nun uluslararası kalitesi bir kez daha tescillendi

Türkiye'nin ilk ve en büyük amortisör üreticisiMaysan Mando,üretim süreçlerinde mükemmellik hedefiyle 50 yılı aşkın süredir sürdürdüğü kalite yolculuğuna yeni başarılar eklemeye devam ediyor.

2021.02.19 13:45 - Son Güncellenme: 2021.02.19 13:45 - Bursa Bölge
A
Maysan Mando'nun uluslararası kalitesi bir kez daha tescillendi

Maysan Mando, kuruluşunun 50. yıl dönümü olan 2019'da devreye aldığı yeni fabrika yatırımıyla birlikte kapasite artışına geçmesinin ardından, küresel otomotiv sektörünün en prestijli kalite sertifikalarından biri olarak kabul edilen Ford Q1'ı alarak, sürdürülebilir kaliteye verdiği önemi başarıyla taçlandırdı.

Dünyanın en önemli otomotiv üreticilerinden Ford'un, tüm üretim süreçleriyle yüksek kalite ve performansa sahip olan, müşteri memnuniyetinde mükemmelliği yakalayan tedarikçilerine verdiği küresel kalite sertifikası "Q1" ödülünü 2008'in yılından sonra yeni adresinde de alan Maysan Mando, kalitesini bir kez daha ortaya koydu.

Maysan Mando'nun Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde (DOSAB) yer alan fabrikasında Ford Q1 Ödül Töreni düzenlendi.Törene, tüm Maysan Mando çalışanlarının yanı sıra Ford'dan da üst düzey isimler katıldı.

Tedarik zincirine kattığı kaliteyi ve değeri her geçen yıl ispatlıyor

Törende bir konuşma yapan Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, "Küresel otomotiv sektörünün en prestijli kalite sertifikaları arasında gösterilen Ford Q1'ı 2008 yılının ardından yeniden almış olmanın gururunu yaşıyoruz.Şirket olarak, 2019 yılında yaptığımız büyük yatırımla yeni fabrikamızı devreye almıştık. Burası hem kapasite hem de teknolojik altyapı anlamında büyüme hedeflerimiz açısından çok önemli bir konumda. Dolayısıylayeni adresimizdeki kapasite artışımız sayesinde Q1'ı yeniden almayı başardık.Maysan Mando olarak, tedarik zincirine kattığımız kaliteyi ve değeri, her geçen yıl ortaya koyduğumuz başarılarla ispatlamaya devam ediyoruz.Bu anlamda Ford'un şirketimize duyduğu güven, bizleri son derece mutlu etmektedir. Maysan Mando olarak, değer zincirimiz içinde sürekli gelişmeye odaklanıp üstün performans göstererek, paydaşlarımız için vazgeçilmez ve güvenilir bir iş ortağı olmak adına çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeni normalin beklentilerine uygun dönüşüme öncelik veriyor

"Türkiye'nin en büyük amortisör üreticisi olarak, son 10 yılda 5 katlık bir büyüme gerçekleştirdik. Pandemi koşullarına rağmen sürdürülebilir büyüme odaklı gelecek yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz" diyen Şengül, "Dünyada otomotiv trendleri değişiyor. Biz de bu bilinçle Maysan Mando olarak, yeni normalin beklentilerine uygun dönüşüme öncelik veriyoruz.Tüm iş süreçlerimizdeki inovatif düşünce ile hareket ederken, yüksek kalite standartlarıyla geleceğin teknolojilerini üretmeye odaklanıyoruz.Kurumsal mükemmellik anlayışımız çerçevesinde ilerlerken, paydaşlarımızdan aldığımız güçle de bugün, yeni bir başarı hikayesine daha imza attık. Her zaman yüksek kalite ve katma değer ortaya koymaya devam ederken; daha hızlı, esnek ve çevik olarak, otomotiv ekosistemine katkı sağlamaya devam etme hedefindeyiz" ifadelerine yer verdi.

Tüm çalışanları kutladı

Törende konuşan Ford Otosan'ın Satınalma DirektörüTunç Yerli de Maysan Mando'nun üretim kalitesinin sektöre her zaman değer kattığına vurgu yaparak, Q1 ödülünü bir kez daha aldıkları için tüm Maysan Mando çalışanlarını kutladı.

Kalite bayrağı göndere çekildi

Konuşmaların ardından Ford Q1 Sertifikası,Ford yetkilileri tarafından Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül'e teslim edilirken, daha sonrasında pasta kesimi gerçekleştirildi.

Törenin ardından ise Ford Q1 ödülünü simgeleyen bayrak,Maysan Mando fabrikasında göndere çekildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.02.19 13:45 - Son Güncellenme: 2021.02.19 13:45 - Ali Yaşar
A