Maysan Mando hızla büyümeye devam ediyor

Maysan Mando hızla büyümeye devam ediyor

Türkiye'nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan Maysan Mando, hızla büyümeye devam ediyor. Firma, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından açıklanan 'İlk 250 Büyük Firma Araştırması' listesinde, bir önceki yıla göre 13 basamak yükselip 63'üncü sırada yer alarak başarısını taçlandırdı.

2019.09.18 11:04 - Son Güncellenme: 2019.09.18 11:04 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Maysan Mando hızla büyümeye devam ediyor

Türkiye'nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan Maysan Mando, 'sürdürülebilir büyüme' odaklı gelecek yolculuğunda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Firma, son olarak geçtiğimiz günlerde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından açıklanan 'İlk 250 Büyük Firma Araştırması'nda yerini aldı.

BTSO'nun bu yıl 22'ncisini gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre Maysan Mando, bir önceki yıla göre 13 basamak birden yükselerek 63'sırada yer alırken, sektörel olarak da 21'inci sırada yer alma başarısı gösterdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk, araştırmada şirketlerin ciro ve katma değer toplamları gibi çeşitli parametrelerin dikkate alındığını söyledi. Yücetürk, BTSO'nun açıkladığı İlk 250 Büyük Firma Araştırması sonuçlarından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, "Çalışmalarımızı bu tür başarılarla taçlandırdığımız için büyük gurur duyuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana başarı ivmemizi sürekli yükseltiyoruz" dedi.

Çalışanlarımızı kutluyorum

Türkiye ve Bursa ekonomisine ellerinden gelen her türlü katkıyı sağladıklarını dile getiren Yücetürk, çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Yücetürk, başarılarında çalışanlarının büyük katkısı olduğunu belirterek, "Tüm çalışanlarımıza emekleri için çok teşekkür ediyor ve onları kutluyorum.  Maysan Mando ailesi olarak hızla büyümeye ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2019.09.18 11:04 - Son Güncellenme: 2019.09.18 11:04 - HABER MERKEZİ
A