MATLI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

MATLI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

AK Parti Bursa milletvekili adayı Önder Matlı, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

2011.04.27 14:51 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
MATLI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Matlı, Karacabey Muhtarlar Derneği'ni ziyaretinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, seçmenlerin meseleleri hakkında brifing aldı. Matlı, bölge halkının sorunlarının çözümü konusunda mahalle muhtarlarının önemine işaret ederek, " İlçemize en iyi hizmeti vermek ve halkımızın arkasında olmak için bu yola çıktım. Siz muhtarlarla da bu meselelerin tespiti ve çözümünde birlikte hareket edersek ne mutlu bize. Bu doğrultuda halka hizmet etmek için ortak akılla hareket etmeliyiz." dedi.
Matlı, daha sonra da Karacabey ilçesi kapalı pazaryeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, başta bölge halkı olmak üzere Bursa ve ülke için hizmete talip olduğunu söyledi.
Uluabat Gölü Sulama Birliği'ni de ziyaret ederek Başkan Ahmet Koca ile bir araya gelen Önder Matlı, "Üreticimizin her zaman yanında olacağız. Bölgemizde tarımsal alanda verimliliğin sağlanması ve üretim maliyetlerinin en aza indirilmesi için bölge de sulama kanalları üzerinde çalışmalara ağırlık vereceğiz. Göreve gelirsek öncelikli işimiz sulama kanallarının kapalı sisteme çevrilerek, sudan kaynaklanan maliyet artışının önüne geçmek olacak" diye konuştu.

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.04.27 14:51 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A