Masumlar Apartmanı zirveyi elden bırakmıyor

Masumlar Apartmanı zirveyi elden bırakmıyor

TRT' in Salı günlerine damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı, tüm rakiplerini geride bırakarak reyting listesinde yine zirvede. Yayınlanan her bölümüyle büyük ses getiren dizi bu hafta da açık ara önde tüm kategorilerde birinci olmayı başardı.

2020.11.11 12:57 - Son Güncellenme: 2020.11.11 12:58 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Masumlar Apartmanı zirveyi elden bırakmıyor

Sosyal medyada her hafta hem Twitter'da hem Youtube'da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi... Total'de 10.68 izlenme oranı (reyting), 24.29 izlenme payı (share); AB'de 14.64 izlenme oranı (reyting), 32.97 izlenme payı (share) ve ABC1'de ise 13.79 izlenme oranı (reyting), 29.48 izlenme payı (share) ile reyting alan dizi, tüm kesimlerce ilgiyle takip ediliyor.

Son bölümde neler oldu?

Han'ın kız isteme sürpriziyle Memduh ve İnci büyük şok yaşamış ve İnci'nin dedesiyle arası yine bozulmuştur. Ege evlendiklerini açıklamak yerine İnci ile Han'ın böyle bir 'oyuna' başvurmasına tepki göstermiş ve okulda da sinirini Neriman'dan çıkarmıştır. Han'ın attığı büyük adım Derenoğlu ailesine de yansımış, Gülben'de Esat'a olan aşkı için harekete geçmiştir. Ancak önündeki en büyük engel Safiye'dir. Uygar'ın yine başlarına bela açacağını düşünen Han, bu kez çok daha sert bir tepki vermiştir. Bunun sonucunda ise Esra Han'ın karanlık tarafıyla tanışmıştır. Ege Han'ın parasıyla okumamak istememektedir. Bunun için sonuçlarını düşünmeden yaptığı plan başını derde sokmuştur. Gülben'in Esat için kurduğu hayallerin üzerine Safiye kabus gibi çökmüş, iki kardeş arasında ilk defa kılıçlar karşılıklı çekilmiştir. Han İnci'yle aralarında olan gerilimin daha fazla uzamasını istemediği için kendini kısmen de olsa İnci'ye açmaya karar vermiştir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Şimdiye kadar yayınlanan dokuz bölümü de büyük beğeni uyandıran, yapımcılığını Onur Güvenatam yaptığı, senaryosunu Deniz Madaoğlu'nun kaleme aldığı ve Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetiği "Masumlar Apartmanı" dizisinin yeni bölümü 16 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da TRT 1'de izleyicilerle buluşacak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.11.11 12:57 - Son Güncellenme: 2020.11.11 12:58 - HABER MERKEZİ
A