MasterChef'e veda eden isim kim oldu? Bu akşam elenen isim belli oldu!

MasterChef'e veda eden isim kim oldu? Bu akşam elenen isim belli oldu!

MasterChef All Star yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca eleme potasına giren tüm yarışmacılar yarışmada kalmak için kıyasıya rekabete girdi. Bu haftanın eleme adayları ise şeflerin oylarıyla belli oldu. Eleme potasında olan isimler ise oldukça güçlü adaylar. Kimin kazandığı ise daha da merak konusu olmuştu. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 22 Ekim 2023 Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...

2023.10.23 09:49 - Son Güncellenme: 2023.10.23 09:49 - Medya - HABER MERKEZİ
A
MasterChef'e veda eden isim kim oldu? Bu akşam elenen isim belli oldu!

MasterChef'te eleme adayı olan yedi yarışmacı elenmemek için ilk etapta sınav verdi. Tadım yapan şefler, ilk etabın kazananlarını ve kaybedenlerini açıkladı. Bu turda en yaratıcı ve lezzetli tabağı yaparak eleme potasından çıkan isimler; Sergen, Eren ve Kıvanç oldu.

Mavi takımın kaptanı olan Alican, eleme adayı belirleme sürecinde Tanya ile eşit oy almıştı. Takımın kaptanı olduğunu belirten ve sorumluluğun kendisinde olduğunu dile getiren Alican kendi ismini vermişti.

İKİNCİ TURA GEÇİLDİ

İkinci tura kalan Azize, Alican, Tanya ve Cemre Somer şefin kadayıflı karides tabağını yaptı. Tanya'nın karidese alerjisi olduğunu öğrenildi. Karidese dokununca elleri şişen Tanya, daha önce de yaptığını ve tabağı yapacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. Mehmef şef, şef tabaklarının daha önce belirlendiğini açıkladı.

Yarışmacılar daha sonra tabaklarını şeflere sundu. Gecenin en başarılı tabağını yapan isim Tanya oldu. Tanya'dan sonra gecenin en iyi başarılı tabağını Cemre yaptı.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Son ikiye Alican ve Azize kaldı. Takım oyunlarında performans birincisi olan Azize yarışmaya veda etti. Alican, "Çok üzgünüm. Zor topraklarda büyüdük biz. Hayat şartlarımız sanırım ikimizin de çok zordu. Mümkün olduğunca desteğim onunla olacak. Bence her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Azize yaptığı açıklamada, "Ben bir rüya gördüm, Tahsin'e haftanın başında söyledim. Her gördüğüm rüyayı mutlaka yaşarım. Yol buraya kadar dedim. Pes etmiyorum. Hiç kimse için değil kendiniz için yaşamalısınız." ifadelerini kullandı.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2023.10.23 09:49 - Son Güncellenme: 2023.10.23 09:49 - HABER MERKEZİ
A