MasterChef'e en son kim veda etti?

MasterChef'e en son kim veda etti?

MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta potaya giren yarışmacılardan biri hayallerine ve büyük ödüle veda etti. MasterChef'te elenen yarışmacı şeflerin oylarıyla gecenin sonunda belli oldu. Peki, 26 Kasım MasterChef'te kim gitti?

2023.11.27 08:36 - Son Güncellenme: 2023.11.27 08:48 - Medya - HABER MERKEZİ
A
MasterChef'e en son kim veda etti?

TV8'de eleme heyecanı! MasterChef All Star yarışmasında mavi takımın neredeyse tamamı eleme potasına girmişti. Son isim de kırmızı takım kaptanı Batuhan oldu. Mavi takımdan potaya girmeyen tek isim Cemre oldu. Altı isim, eleme gecesi iki etaplı oyuna çıktı. İşte, veda eden isim...

MASTERCHEF KİM ELENDİ? (26 KASIM) 

MasterChef All Star'da bu haftaki eleme adayları mavi takımdan oluştu. Son gitme adayı de kırmızı takımdan kaptan Batuhan oldu. Öte yandan bu hafta bir ilk yaşandı ve pota sadece altı kişiden oluştu. Eleme adayları: Alican, Dilara, Batuhan, Esra, Hasan, Barbaros.
İki aşamalı oyunun ilkinde yarışmacılar bottarga ve kuzu kulağı ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Bu aşamayı kazanan iki isim potadan kurtuluyor.

Tabağı şeflerce başarılı bulunarak potadan çıkan ilk isim Hasan, ikinci ise Barbaros oldu.

Potada kalan Alican, Esra, Dilara ve Batuhan ikinci turda Danilo şefin tabağı ''Linguistico''yu çıkardı.

İkinci tabakda da potadan birinci çıkan Esra oldu. İkinci Batuhan, üçüncü de Dilara çıktı. 12'nci olarka yarışmaya veda eden Alican oldu.

Veda eden Alican, ''Mümkün olduğunca güzel iz burakabilmek adına burada görevimi tamamladım. Bizden sonra meslekten genç arkadaşlarımıza örnek olabildiksek ne mutlu bana. Mümkün olduğunca hata yapmamaya, kusur yapmamaya çalıştım. Siz benim başımın tacısınız. İyi ki varsınız şefim.'' sözlerini kullandı.

HEREDİTER ANJİYOÖDEM NEDİR?

''Görünenin dışında görünmeyen mücadelem de vardı. Özellike bu sene çok fazla hastalığım yüzünden problem yaşadım. '' şeklinde konuşan Alican, her şeye rağmen dimdik ayakta yoluna devam etmeye çalışıtığını söylerek yarışmaya veda etti.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2023.11.27 08:36 - Son Güncellenme: 2023.11.27 08:48 - HABER MERKEZİ
A