Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim kim oldu?

Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim kim oldu?

Masterchef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımdaki oyuncular eleme adayı olmamak için mücadele etti. Kırmızı takımdan bir isim Masterchef All Star'da ikinci altın kaşığı kazandı. Peki, Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim kim oldu?

2023.11.16 00:42 - Son Güncellenme: 2023.11.16 00:44 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim kim oldu?

Masterchef All Star'ın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Türk Devleti Teşkilatı üye ülkelerinin yemeklerini yaptılar. Yarışmacılar, Orama (Kazakistan), Pirohu (KKTC), Lagman (Kırgızistan), Tuy palovi (Özbekistan), Doğrama (Türkmenistan), Lüle kebabı (Azerbaycan) ve Somloi Galuska (Macaristan) yemeklerini yaptılar. Kazanan mavi takım oldu.

EK SÜRE VERİLMEDİ

Yarışmacılara bu yemekler için 45 dakika süre verildi. Bu süre zarfını yeterli görmeyen kırmızı takımda yer alan yarışmacılar ek süre istedi. Mehmet şef, takım kaptanlarını yanına çağırdı. Kırmızı takım 10 dakika süre isterken mavi takım bunu kabul etmedi. Mavi takımın bunu kabul etmemesi nedeniyle yarışmacılara ek süre verilmedi.

GECENİN YEMEĞİNİ CEMRE YAPTI

Yarışmacılar daha sonra şeflere tabaklarını sundu. Kazanan mavi takım oldu. Hafta oyununda böylelikle durum 1-1'e geldi. Şefler daha sonra en beğendikleri yemeği açıkladılar. Gecenin yemeğini Cemre yaptı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNA GEÇİLDİ

Kırmızı takım kaybetmesi nedeniyle dokunulmazlık oyununa çıktı. Yarışmacılar eleme adayı olmamak için havuçlardan yaratıcı tabaklar yaptı.

ALTIN KAŞIĞI ALDI

Şefler tadım yaptıktan sonra 'Güzel bir kararla geri geleceğiz' dedi. Şefler; Tolga, Eren ve Hasan'ı çağırdı. Somer Şef, "Sadece dokunulmazlık değil çok daha fazlasını kazanan tabak, Masterchef All Star'ın ikinci altın kaşığını alan yarışmacı Hasan oldu" dedi.

Kaşık alan Hasan, "Böyle güzel bir kaşık aldık, çok gururluyum. Şefler tarafından takdir edilip bu noktaya geldiğimiz zaman nasıl gideceğimizi gösteriyor" açıklamasında bulundu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Kaşığı alan ve dokunulmazlığı kazanan Hasan ilk eleme adayı olarak Eren'in ismini söyledi. Oylama sonrası ikinci eleme adayı Batuhan oldu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2023.11.16 00:42 - Son Güncellenme: 2023.11.16 00:44 - HABER MERKEZİ
A