Marvel, Sinematik Evren için 20'den fazla henüz duyurulmamış proje hazırlıyor

Marvel, Sinematik Evren için 20'den fazla henüz duyurulmamış proje hazırlıyor

Popüler kültürün en önemli konularından biri olan Marvel Sinematik Evreni, her yıl daha da büyümeye devam ediyor. Duyurulmuş onlarca proje dışında, duyurulmamış da bir o kadar proje bulunuyor.

2021.12.27 01:53 - Son Güncellenme: 2021.12.27 01:54 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Marvel, Sinematik Evren için 20'den fazla henüz duyurulmamış proje hazırlıyor

Demir Adam filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni, uluslararası anlamda bir popüler kültür ürünü olmuş durumda. 13 yıl, 27 film ve 5 Disney+ dizisinin ardından Marvel, evreni her geçen gün daha da genişletmek istiyor.

Duyurulmamış onlarca proje geliştiriliyor

Geçtiğimiz haftalarda Spider-Man: No Way Home filmi ve Hawkeye dizisi ile genişleyen Marvel Sinematik Evreni, henüz birçok karakteri tanıtmadı. Disney'in Fox'u satın almasının ardından Fantasik Dörtlü ve X-Men karakterlerinin Marvel Sinematik Evreni'ne giriş yapması bekleniyor. Marvel Stüdyoları'nın şimdilik tarihi belli olan ve olmayan 22 adet tantılmış projesi bulunuyor ve bu projeler, 2023 ortasına kadar devam ediyor. Ancak Murphy's Universe tarafından gelen bilgilere göre Marvel, tanıtılmış 22 projesi dışında 21 adet proje daha hazırlıyor. Murphy, bu projelerin sadece fikirler olmadığını ve projeler için ciddi çalışmalar yapıldığını belirtti. Ayrıca Murphy, projelerin hiçbirinin Spider-Man ile alakalı olmadığını da belirtiyor.

Eğer gelen bilgiler doğruysa Marvel Stüdyoları, 40'dan fazla aktif projeye sahip. Avengers Endgame'e kadar olan The Infinity Saga filmleri ise bu sayının yaklaşık yarısı kadar proje barındırıyor. Projelerin birçoğunun film dışında, dizi, animasyon ve özel bölümler olması bekleniyor. Marvel'ın San Diego Comic-Con ve Disney D23 etkinliğinde birçok yeni projeyi açıklayacaktır. Projelerin içinde X-Men, Thunderbolts ve Nova olduğuna neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.12.27 01:53 - Son Güncellenme: 2021.12.27 01:54 - HABER MERKEZİ
A