Marvel filminin vizyon tarihi değişti

Marvel filminin vizyon tarihi değişti

Spider-Man: Far From Home Filminin vizyon tarihi değişti. Film, planlanandan üç gün önce 2 Temmuz'da gösterime girecek.

2019.04.18 15:05 - Son Güncellenme: 2019.04.18 15:05 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Marvel filminin vizyon tarihi değişti

Mahallemizin dost canlısı kahramanı Örümcek-Adam'ı en son gördüğümüzde hiç iyi değildi ve kendisi de bunu dile getiriyordu. Öte yandan Marvel evreninde "yalnızca Ben Amca ölü kalır" şeklinde bir şaka var ve bu şaka boşuna değil. Örümcek-Adam son filmde ölmüş olsa da karakterin devam filminin geleceğini epeydir biliyoruz.

Sony'nin internet sitesinde yer alan listeye göre filmin gösterimi 2 Temmuz Salı günü başlayacak. Bu değişikliğin arkasında ise filmden daha çok para kazanmak için yapılan bir manevra var. 4 Temmuz, ABD'nin en büyük tatilidir ve Örümcek-Adam da bu tatilde sinemalarda olmayı amaçlıyor.

Far From Home filminde Örümcek-Adam/Peter Parker'i dünyanın dört bir yanında yaz gezisinde görüyoruz. Kendisi bu yolculukta süper kahraman olmayı bir süre geride bırakmayı planlıyor. Hiçbir planı yolunda gitmeyen ağkafamızın tatili, Nick Fury'nin kendisini Elemantaller adlı grupla savaşta yardımcı olmak üzere çağırması üzerine bozuluyor. Peter, bu ekibe karşı Mysterio/Quentin Beck ile birlikte mücadele etse de Mysterio'nun pek de dostu olmadığını sonradan keşfediyor.

Bu filmin en muhteşem yanı, Kevin Feige'in de söylediği üzere filmle ilgili hiçbir gizemin olmaması. İyi karakter kim, kötü karakter kim, sinopsis ne, hikaye nerede başlayıp nereye gidiyor hepsi biliniyor. Onlarca, yüzlerce teoriye gerek yok. Örümcek-Adam var, Mysterio var, bunlar önce elementallerle sonra birbirleriyle dövüşüyorlar.

Şu anda Captain Marvel filmi sinemalarda gösterilmeye devam ediyor. Avengers: Endgame 25 Nisan'da gösterime girecek. Spider-Man: Far From Home ise 2 Temmuz'da sinemalarda olacak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.04.18 15:05 - Son Güncellenme: 2019.04.18 15:05 - HABER MERKEZİ
A