MANU'yu deplasmanda 18'lik delikanlı kurtardı!

MANU'yu deplasmanda 18'lik delikanlı kurtardı!

İngiltere Premier Ligi'nde bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Manchester United'ı, Sunderland deplasmanında 18 yaşındaki Kosovalı genç oyuncusu Adnan Januzaj'ın iki golüyle devirerek üç puana uzandı.

2013.10.05 21:48 - Son Güncellenme: 2013.10.05 21:48 - Spor - HABER MERKEZİ
A
MANU'yu deplasmanda 18'lik delikanlı kurtardı!

İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında Manchester United ile Sunderland karşı karşıya geldi.

Stadium of Light'te oynanan karşılaşmayı Manchester United 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Mücadelede Sunderland 5. dakikada Craig Gardner'ın golüyle ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda Manchester United adına sahneye çıkan 18 yaşındaki Adnan Januzaj ise oyunun kaderini değiştiren isim oldu. 18 yaşındaki oyuncu 55. dakikada attığı golle önce beraberliği getirdi, dakikalar 61'i gösterdiğinde ise ikinci kez ağları havalandırarak takımına galibiyeti getirdi.

Attığı gollerle takımına galibiyeti getiren isim olan Adnan Januzaj, Manchester United tarihinde gol atan ilk Müslüman oyuncu olarak da tarihe geçti.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.05 21:48 - Son Güncellenme: 2013.10.05 21:48 - HABER MERKEZİ
A